9 OD 10 ŽENA SVRŠI ZA MINUTU: Evo što treba raditi – ostat ćete bez teksta

Postoji li idealan poklon za Valentinovo? Počastite svoju damu jednim lijepim orgazmom, a kako, otkriva preko tisuću žena koje su sudjelovale u anketi čiji je jedini cilj bio saznati, što ih natjera da svrše?


Olovčice i papiri neka su spremni, evo popisa kako biti sjajan ljubavnik i priuštiti joj nezaboravno Valentinovo.

1. Aludiranje, nagovještaj

Čak 7 od 10 žena reklo je kako ih jako uzbuđuje kada ih partner provocira, nagoviješta, navodi na pojedine situacije u seksu. Ukratko, kada nisu sigurne koji je njegov slijedeći potez, promjena tempa i slično.

2. Faktor iznenađenja

U jednakom omjeru žene su rekle kako ih neočekivan seks ili seks u neočekivanoj situaciji jako uzbuđuje.

3. Na rubu

Žene, njih 6.5 od ukupno 10, na rubu su kada muškarac stimulira njezin klitoris, ali na način da joj pruži, a potom uskrati to zadovoljstvo.

4. Slojevitost


Žene dožive orgazam kada im muškarci pružaju oralni seks, ali na način da ne krenu odmah prema klitorisu, već obljube sva okolna područja, a tek se onda posvete vrhu venerinog brijega.

5. Dosljednost

“Nemoj mijenjati to što radiš”. Za tu su opciju glasovale 6.5 žena od njih 10. Žene vole ponavljanja.

6. Ritmičnost

Čak 8 od 10 žena izjasnilo se kako im je jako važno pravo tempiranje. Opisale su kako orgazam doživljavaju ako je seks ritmičan, gotovo kao u pjesmama, te počinje, kulminira i završava u pravom trenutku.

7. Povratna poruka

Reakcije na seks i njihovo interpretiranje važno je 9 od 10 žena. “Pročitati” što partner osjeća i dati do znanja kako je njoj, razlog je za orgazam.

8. Kruženje


Bez obzira radi li se o jeziku ili vrhu penisa, žene u ovoj anketi rekle su kako im je kruženje oko klitorisa toliko intenzivno, da odmah svrše.

Gotovo sve su žene potvrdile kako, hoće li doživjeti orgazam ili ne, ovisi o tome što im se u tom trenutku “mota” po glavi. Stoga, želite li da vaša partnerica doživi orgazam, potrudite se da u seks uđe opuštena i bezbrižna.

10. Naglašavanje

Žene u ovoj anketi posebno su naglasile kako ponavljanje određenog pokreta ili poze, dok nije savršeno izvedena, do orgazma dovodi njih samo 4 od 10. Ono što je vama idealan potez, njoj možda nije, pa bi bilo dobro da to prestanete raditi.

Drugim riječima, što nju dovodi do vrhunca, ponekad je, jednostavno, najbolje pitati…
Izvor: net.hr